Profesyoneller için

5 Adımda Isı Yalıtımı

Kaliteli ve Doğru Isı Yalıtım Ürünü Seçimi

Isı yalıtım sisteminin performansı, kullanılan malzemelerin kalitesi ve bu malzemelerin birbiri ile uyumu çok önemlidir. Bu performansı Avrupa ve Türkiye standartlarında belgeleyen sistemler hem enerji tasarrufunu hem de uzun yıllar dayanaklılığı sağlayabilir. Betek ürünleri ile 2,26 milyon konutta 214 milyon m2 ısı yalıtım uygulaması yapılarak yıllık yaklaşık 24,3 milyon ton karbondioksit eşdeğeri sera gazı tasarrufu ile birlikte 18 milyar TL değerinde doğalgaz tasarrufu elde edilmiştir.

Gebze Tesisleri

Betek Gebze üretim tesisimiz, 2003 yılında yaklaşık 150.000 m2 toplam alan üzerine kurulmuş olup, 3.190 m2 kapalı alanda, ısı yalıtım sistemlerimizde kullanılan EPS levha, sıva, yapıştırıcı, kaplama, astar ve boya gibi sistem ana bileşenlerinin tümü aynı tesis içerisinde üretilmektedir.

Kayseri Tesisleri

Betek Kayseri üretim tesisimiz, 2012 yılında yaklaşık 104.000 m2 toplam alan üzerine kurulmuş olup, ısı yalıtım sistemlerimizde kullanılan EPS levha, sıva, yapıştırıcı, kaplama gibi sistem ana bileşenleri üretilmektedir.

Balıkesir Tesisleri

Betek Balıkesir üretim tesisimiz, 2019 yılında yaklaşık 75.000 m2 toplam alan üzerine kurulmuş olup, 25.000 m2 kapalı alanda, taşyünü levha üretimi yapan, ısı yalıtımı ürünleri için özel olarak tasarlanmış ilk ve tek taşyünü üretim tesisidir.

ISI YALITIMI YAPTIRMAYI MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ?


Ücretsiz Keşif Hizmeti
/5-adimda-isi-yalitimi/kaliteli-ve-dogru-urun-secimi